preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vladimir Nazor" Duga Resa

Login
Kalendar
« Prosinac 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

HZJZ

Kalendar za 2021./2022.

e-Dnevnik

eTwinning

              2021. - 2022.           

Erasmus+

Erasmus + KA1

Popis udžbenika 2021./2022.

Kamo nakon osnovne škole

Školski kurikulum

 

Priloženi dokumenti:
Skolski kurikul - 2021.-22..pdf

Plan i program rada Škole

Autobusne linije

Priloženi dokumenti:
Zvono.jpg

Zdravstveni odgoj

Facebook

Office 365 za škole

Razredna nastava

 

 

 

 

IGRAM i UČIM 4.a
Školske novine

E-lektire

E-knjižnica

Učenje na daljinu

Portal za škole

Prometna učilica

Brojač posjeta
Ispis statistike od 20. 11. 2009.

Ukupno: 387361
Ovaj mjesec: 445
Ovaj tjedan: 2
Danas: 2
Projekti

PROJEKTI U ŠKOLSKOJ GODINI 2020./2021.

U ovoj školskoj godini osim brojnih e -Twinning projekata i Erasmus +projekta provode se brojni razredni i školski  projekti.

Stručne suradnice, pedagoginja i logopedinja provode projekt Mjesec tolerancije kojemu je cilj razvoj empatije i prihvaćanje i uvažavanje različitosti, a realizirat će se izradom zida tolerancije s lijepim željama i oslikavanjem školskih stepenica s porukama tolerancije. Također provode projekte Volontiraj i ti, Učenje je fora, a ne noćna mora, Igrom do pažnje i koncentracije.

Knjižničarka provodi projekt Naša mala knjižnica kojemu je cilj promicanje kulture čitanja kao i projektima Bookmark Project,  Mjesec hrvatske knjige, Čitam i istražujem.

Profesorica glazbena kulture koordinatorica  je međužupanijskog projekta „Pjevaj, sviraj, pleši“ čiji je cilj glazbeno –plesne aktivnosti, multimedijsko i multikulturalno stvaralaštvo i razmjena iskustava u glazbenim izazovima.

Projekt Živim zeleno provodi se u razrednoj nastavi, a cilj mu je podizanje razine ekološke osviještenosti i odgovornosti učenika  o važnost brige za okoliš. Projekt će se provoditi kroz cijelu školsku godinu obilježavanjem prigodnih dana, sudjelovanjem  i organizacijom akcije sakupljanja starog papira, boca, čepova, izradom predmeta od recikliranih materijala, sadnjom cvijeća i drveća u okolici škole i uređenjem okoliša škole.

DOSADAŠNJI PROJEKTI:

Naša škola sudjelovala je u brojnim projektima  na školskoj ili lokalnoj razini, a od prošle školske godine i na međunarodnoj razini.

Sudjelovali smo u Europskoj razmjeni božićnih ukrasa. Kroz izradu Božićnih ukrasa i razmjenu informacijskih paketa učenici su proširili znanje iz geografije, povijesti i kulture pojedinih europskih zemalja. Također su usavršavali i engleski jezik.  

 Za učenike s teškoćama u razvoju organizirali smo i humanitarnu akciju „Možemo više“ , gdje smo organizacijom humanitarnog koncerta i košarkaške utakmice prikupili novčana sredstva za kupnju didaktičkog materijala i pomagala.

Kroz projekat „Škrinja zaboravljenih igara“ ostvarili smo suradnju s lokalnim vrtićem i povezali vrtićku djecu i školarce kako bi se kroz različite radionice prisjetili zaboravljenih igara i osvijestili ideju o kvalitetnom provođenju slobodnog vremena. 

Kroz projekt „Armalov fond“ motivirali smo učenike i lokalnu zajednicu da formiraju mišljenja kao aktivni građani, da razviju ljubav prema prirodnom okolišu i ispravan odnos prema zaštiti okoliša te ih usmjerili na štednju pitke vode.

Putem natječaja Karlovačke pivovare 2010. godine uspjeli smo urediti dio školskog okoliša izgradnjom sjenice za odmor i učenje, klupama i cvijećem i grmljem u školskom vrtu.

Od školske godine 2018. sudjelujemo u međunarodnom Erasmus + projektu pod nazivom „Sharingour past, shapingour future“ koji uključuje mobilnosti učenika u partnerske zemlje. Kroz projekt učenici istražuju prošlost školovanja, suočavaju se sa sadašnjošću i rade planove za budućnost.

Razredna nastava je provodila projekte Kuna do kuna knjižnica puna, Bonton,  Zdrava prehrana, Odvajanje otpada.

 

 

 

 
preskoči na navigaciju